Η ΟΜΑΔΑ

Το South Evian Gulf team γεννήθηκε στον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο το 2010 από τη βαθιά αγάπη μας για τη θάλασσα και τα ναυτικά ταξίδια. Μέσα από έναν διαρκή αγώνα με τον εαυτό μας, με δέος και σεβασμό απέναντι στην ανυπέρβλητη δύναμη του υγρού στοιχείου και με πίστη στο ομαδικό πνεύμα, χαράσσουμε κάθε χρόνο και νέες ρότες, με πυξίδα μας την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Μέσα σε 8 χρόνια και μετά από 7 μεγάλες ναυτικές αποστολές που άφησαν το στίγμα τους στο χάρτη της ελληνικής ναυτικής ιστορίας, με κορυφαία εγχειρήματα το Ελλάδα 1000 Μίλια και το Non-Stop 100 καθώς και δεκάδες μικρότερα ταξίδια, περίπλους και διασχίσεις, το South Evian Gulf team κατέκτησε τον σεβασμό χιλιάδων ανθρώπων, εδραιώνοντας συγχρόνως τη θέση του ως της κορυφαίας ελληνικής ομάδας μαραθώνιων αποστολών στην ανοιχτή θάλασσα με καγιάκ. Μίας ομάδας που μάχεται για το συλλογικό καλό μέσα από την υπέρβαση των προσωπικών ορίων.

Κάθε μεγάλη αποστολή του South Evian Gulf team είναι ένας κωπηλατικός μαραθώνιος εκατοντάδων ναυτικών μιλίων με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης. Κάθε θαλασσινό ταξίδι μάς δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε με ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, προκειμένου από κοινού να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, μεταδίδοντας μηνύματα ισότητας, αγωνιστικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Είμαστε μια δεμένη ομάδα ανθρώπων που μέσα στη μεγάλη αβεβαιότητα της ζωής και της θάλασσας αγωνίζονται με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, για όσα αξίζει να αγωνίζεται κανείς.

Σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, κυνηγώντας το απίθανο.