Πολιτική Επιστροφών

Στο South Evian Gulf team δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας από τις αγορές προϊόντων θαλάσσιου καγιάκ, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, εφαρμόζουμε μια απλή και δίκαιη Πολιτική Επιστροφών, με σκοπό να καταστήσουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη για εσάς. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την Πολιτική Επιστροφών, ώστε να κατανοήσετε την Πολιτική μας αναφορικά με τις Επιστροφές Προϊόντων.

Κριτήρια επιστροφής:

Προκειμένου το προϊόν που αγοράσατε και επιθυμείτε να επιστρέψετε να εμπίπτει στα κριτήρια καταλληλότητας προς Επιστροφή, θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία του, με όλες τις ετικέτες.

2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 30 ημερών από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

3. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την αρχική απόδειξη αγοράς (αριθμός τιμολογίου ή παραγγελίας).

Προϊόντα που δεν επιστρέφονται:

Ορισμένα είδη δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

1. Μεταχειρισμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα, εκτός και εάν καλύπτονται από την εγγύηση.

2. Εξατομικευμένα προϊόντα.

3. Προϊόντα των οποίων η παραγωγή έχει διακοπεί.

4. Είδη που δεν έχουν αγοραστεί απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διαδικασία επιστροφής:

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, ακολουθήστε τα κάτωθι βήματα:

1. Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας προκειμένου να αιτηθείτε την επιστροφή. Παρακαλείστε να γνωστοποιήσετε τον αριθμό παραγγελίας σας και να διατυπώσετε έναν λεπτομερή λόγο για την επιστροφή του προϊόντος.

2. Αφότου εγκριθεί το αίτημα επιστροφής σας, θα λάβετε οδηγίες για το πώς να προχωρήσετε.

Αποστολή της επιστροφής:

1. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν εσάς, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν, σε ζημιά κατά τη διάρκεια της αποστολής ή σε λάθος εκ μέρους μας.

2. Συνιστούμε να επιλέξετε μια μέθοδο αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης και ασφάλισης, προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφαλή επιστροφή του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων:

1. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται με τη μορφή πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική αγορά.

2. Αφότου παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, επιθεωρήσουμε την κατάστασή του και επιβεβαιώσουμε ότι εμπίπτει στα κριτήρια καταλληλότητας προς Επιστροφή, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ότι παραλάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας καθώς, επίσης, και για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.

3. Θα διεκπεραιώσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας, βάσει της αρχικής μορφής πληρωμής σας, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

4. Εφόσον δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων εντός των 15 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά μεσολαβεί κάποιος χρόνος επεξεργασίας του εμβάσματος έως ότου ολοκληρωθεί η πίστωση των χρημάτων.

5. Εάν έχετε προβεί σε όλα τα παραπάνω και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ανταλλαγές:

Δεν προσφέρονται άμεσες ανταλλαγές. Αν θέλετε να ανταλλάξετε ένα προϊόν, το οποίο εμπίπτει στα κριτήρια καταλληλότητας προς Επιστροφή, ακολουθήστε τη διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω και καταχωρήστε νέα παραγγελία για το επιθυμητό προϊόν.

Αξιώσεις εγγύησης:

Εάν θεωρείτε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και καλύπτεται από την εγγύηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας, για περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αξίωσης εγγύησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την επιστροφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα +357 96770144 [Κύπρος] και +30 6974462512 [Ελλάδα].

Το South Evian Gulf team διατηρεί το δικαίωμα να λάβει την τελική απόφαση σχετικά με την καταλληλότητα των προϊόντων για επιστροφή. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε μια διαδικασία Πολιτικής Επιστροφών χωρίς προβλήματα για τους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η παρούσα Πολιτική Επιστροφών ενδέχεται να τροποποιηθεί. Η πιο ενημερωμένη έκδοση θα είναι πάντοτε αναρτημένη στον ιστότοπό μας.